top of page
Praatplaat_Project_Lala_Salama_20210525.

In één oog opslag jouw visie, proces of idee overbrengen? Met een praatplaat kan dit!

 

Een praatplaat is een illustratie waarmee een verhaal, visie, proces, idee, ect. visueel wordt gecommuniceerd.

Doormiddel van aantrekkelijke illustraties in een mooi vormgegeven totaal beeld breng je jouw boodschap duidelijk in één oog opslag over.

 

Ik kan een praatplaat voor je maken die je kunt plaatsen op je website maar de praatplaat kun je natuurlijk ook gebruiken

in presentaties of als poster laten uitprinten. 

Schets_02_project_lala_salama.png

Schets

Communicatie_visual_DewiWorks.jpg

Ik was op zoek naar een creatieve manier om mijn profiel/competenties weer te geven. Janneke reageerde heel enthousiast op mijn uitvraag en na het zien van haar portfolio heb ik de opdracht bij haar neergelegd. Ze is heel duidelijk in hoelang het gaat duren en wanneer ik de eerste schets kon verwachten. Bij de eerste schets was ik al super blij! Samen met haar heb ik met kleine tweaks er een ontzettend mooie plaat van gemaakt. Ik krijg er nog steeds complimenten over! In de toekomst ga ik zeker ook andere klussen bij haar neerleggen. 

- Dewi Simon, DewiWorks - 

Voor DewiWorks heb ik deze praatplaat mogen maken om te posten op LinkedIn. Haar profiel als visual, helemaal in de stijl van haar brandguide. 

Zon.png

 Hoe gaat het in zijn werk?

 • Als jij mij een mail stuurt met daarin kort wat je idee is en waar je een praatplaat voor wilt laten maken, plannen we een bel- of zoom afspraak in om alles door te spreken.
   

 • Tijdens ons gesprek wordt duidelijk wat je wensen en ideeën zijn en aan de hand daarvan maak ik een offerte voor je op.
   

 • Als je akkoord bent met de offerte en het helemaal ziet zitten dit samen met mij op te gaan pakken, stuur je de offerte getekend aan mij terug, Mag gewoon een foto zijn per mail.
   

 • Daarna ontvang ik graag alle input die je hebt (als je deze al niet eerder hebt gegeven om het door te kunnen spreken). Je kunt daarbij denken aan de teksten, steekwoorden, huisstijl kleuren, referentie materiaal.
   

 • Ik ga beginnen aan de schets, deze is nog grof en in zwart/wit maar is bedoelt om mijn ideeën en de compositie aan je te kunnen laten zien. 
   

 • Jij bekijkt deze schets kritisch en stuurt deze eventueel ook even door aan vrienden, familieleden, collega's, etc om te horen wat zij ervan denken. Dit is de fase waarin er nog veel aangepast kan worden.
   

 • Je krijgt de aangepaste schets weer terug en als je de schets goedkeurt ga ik deze verder in detail uitwerken en inkleuren.
   

 • Je ontvangt van mij het 1e voorstel, kijk deze goed door en geef eventuele kleine aanpassingen aan mij door, Je kun hierbij denken aan tekstuele correcties of kleur aanpassingen.
   

 • Ik ga aan de slag met je correctie en stuur het 2e voorstel naar je op.
   

 • Nu is er nog ruimte voor de puntjes op de 'i', als die er nog zijn geef je deze aan mijn door en zal ik dit nog verwerken in de praatplaat.
   

 • Tot slot ontvang je van mij de definitieve versie van de praatplaat!

   

Prijsrange: €650,- tot €1250,-

Een praatplaat met +/- 8 illustraties en vormgeving: €650,-

Een praatplaat met +/- 16 illustraties en vormgeving: €1250,-

 

Voor een persoonlijke offerte of vragen kun je me altijd mailen!

bottom of page